Επικοινωνία  Νομική Σημείωση  SiteMap
 
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Το Ελληνικό
The Mall Athens
Mediterranean Cosmos
Golden Hall
Μαρίνα Φλοίσβου
Πολυτελές Ξενοδοχειακό Συγκρότημα και Kατοικίες, Σερβία
Υπόλοιπες Επενδύσεις
Αναπτύξεις που έχουν πωληθεί
  Golden Hall
Photo Gallery

     
   
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ / Golden Hall

  Golden Hall

Το Golden Hall είναι κομβικά τοποθετημένο επί της Λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του ΟΑΚΑ και αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα. Φιλοξενεί 132 καταστήματα, τα οποία καταλαμβάνουν τα περίπου 41.000 τ.μ. του, ενώ διατίθενται περίπου 1.400 θέσεις στάθμευσης σε δύο επίπεδα για τη διευκόλυνση των επισκεπτών του. Στα δύο πρώτα επίπεδα αναπτύσσονται κυρίως καταστήματα γυναικείας, ανδρικής και παιδικής ένδυσης και υπόδησης, αξεσουάρ, κοσμηματοπωλεία, καταστήματα οικιακού εξοπλισμού και διακόσμησης, καλλυντικών, αθλητικών ειδών, κομμωτήριο, βιβλιοπωλεία κ.α., ενώ, οι επισκέπτες μπορούν παράλληλα με τις αγορές τους να απολαμβάνουν γευστικά διαλείμματα για καφέ και snacks σε ένα από τα 7 καφέ.

Στο τρίτο επίπεδο φιλοξενούνται πέντε εστιατόρια, που προσφέρουν στους επισκέπτες διαφορετικές γαστρονομικές επιλογές ελληνικής και διεθνούς κουζίνας καθώς και παιδότοπο και χώρο πλήρως εξοπλισμένο για τους εφήβους. Τα πλέον γνωστά ελληνικά εμπορικά σήματα αλλά και τα σημαντικότερα διεθνή, εκ των οποίων πολλά εγκαινιάζουν στο Golden Hall την παρουσία τους στην ελληνική αγορά, έχουν καταστήσει το εμπορικό κέντρο το νέο σημείο αναφοράς για ποιοτικές αγορές στην Ελλάδα και προσφέρουν μια νέα δυναμική στην αγοραστική κίνηση.

Το Golden Hall επίσης εξελίσσετε σε πολυχώρο πολιτισμού προσφέροντας έτσι στους επισκέπτες του δωρεάν μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας. Το κέντρο φιλοξένησε εκθέσεις τέχνης βραβευμένων ελλήνων ζωγράφων, καθημερινές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου καθώς και μια πλειάδα άλλων πολιτισμικών δρωμένων.

Το κόστος μετασκευής του Golden Hall ανήλθε στα €80 εκατομμύρια περίπου, ενώ η σημερινή εμπορική του αξία αγγίζει τα €175 εκατομμύρια.

Μετά την αγορά του συνόλου του πρώην Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης (IBC) για μια περίοδο 90 ετών, μια πρόσθετη ανάπτυξη των περίπου 14.000 m2 GLA για το εμπορικό κέντρο και 250 θέσεις στάθμευσης, θα πραγματοποιηθεί. Η νέα ανάπτυξη θα ενισχύσει την υπάρχουσα σύνθεση μισθωτών και προϊόντων, δίνοντας έμφαση στην ψυχαγωγία, και ως αποτέλεσμα το Golden Hall θα μετατραπεί σε κορυφαίο προορισμό της αγοράς.

Το Golden Hall βραβεύτηκε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στο European Shopping Center Awards (ICSC) και πήρε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του. Βραβεύτηκε επίσης με το Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Traditional Marketing Alternative Revenue, του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού ICSC Solal Marketing Awards 2014.

Τη διαχείριση του κέντρου έχει αναλάβει η εταιρεία ECE-LAMDA Hellas, εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα διαχείρισης εμπορικών κέντρων.

Για περισσότερες πληροφορίες για το εμπορικό κέντρο, παρακαλούμε επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες του Golden Hall, www.goldenhall.gr , www.mygoldenhall.gr

Επίσης μπορείτε μας ακολουθήσετε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
https://www.facebook.com/GoldenHall
http://www.youtube.com/user/MyGoldenHall
https://twitter.com/MyGoldenHall

http://instagram.com/mygoldenhall
https://foursquare.com/mygoldenhall

http://www.pinterest.com/mygoldenhall/Copyright 2015 Lamda Development