Group 37081.png

Καριέρα στη LAMDA Development

Γίνετε μέρος μιας μεγάλης και δυναμικής ομάδας

Οι άνθρωποί μας είναι η κινητήρια δύναμη της εταιρείας

Τα έργα μας είναι το αποτέλεσμα της ουσιαστικής συμβολής όλων των εργαζομένων μας.

Στη LAMDA Development προωθούμε την προσωπική ανάπτυξη και αναδεικνύουμε τις ικανότητες κάθε εργαζομένου ξεχωριστά, ενώ ενθαρρύνουμε σταθερά τη συνεργασία.

Ποιοι Είμαστε

Είμαστε η κορυφαία Εταιρεία Ανάπτυξης Ακινήτων στην Ελλάδα.

Υλοποιούμε έργα-τοπόσημα που επαναπροσδιορίζουν το αστικό τοπίο και αναβαθμίζουν τον τρόπο ζωής κάθε πολίτη.

Είμαστε η εταιρεία που υλοποιεί το εμβληματικό έργο του The Ellinikon, τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη, και ένα ιστορικό ορόσημο για τη χώρα.

Πάνω απ’ όλα, είμαστε μια ομάδα δημιουργικών ανθρώπων που διαχειρίζεται και δημιουργεί πρωτοποριακά έργα μέσα από τα οποία πραγματοποιούμε το όραμά μας για ένα καλύτερο μέλλον.

 

 

Οι Άνθρωποί μας

Στη LAMDA Development λειτουργούμε ανθρωποκεντρικά: Πιστεύουμε στο όραμα, την ακεραιότητα και τον σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Αυτές οι αξίες διαμορφώνουν ένα εργασιακό οικοσύστημα μέσα στο οποίο μπορείτε να χτίσετε μια ολοκληρωμένη καριέρα και να συμβάλλετε ενεργά και ουσιαστικά σε ένα καλύτερο αύριο.

Πρώτα οι Άνθρωποι

Προσφέρουμε ένα μοναδικό, δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον μέσα στο οποίο οι εργαζόμενοι αισθάνονται σιγουριά, εμπνέονται, αποδίδουν και αντιλαμβάνονται στην πράξη ότι η προσωπική τους συνεισφορά έχει σημαντική αξία.

Ισότητα και Διαφορετικότητα

Η εργασία στη LAMDA Development παρέχει τη δυνατότητα να εκφραστείτε επαγγελματικά με αφετηρία την ξεχωριστή σας ταυτότητα και κουλτούρα. Μοιραζόμαστε κοινές αξίες και σεβόμαστε τη διαφορετικότητα.

Υγεία, Ασφάλεια και Ευεξία

Η φροντίδα για την ευημερία των εργαζομένων μας είναι σημαντική προϋπόθεση για την επιτυχία και την ανάπτυξη των ατόμων, των ομάδων και κατά συνέπεια της ίδιας της εταιρείας. Δημιουργούμε ένα διαρκές πλαίσιο ειδικών προγραμμάτων υγείας και ευεξίας που διασφαλίζουν την ασφάλεια όλων. 

Εκπαίδευση και Ανάπτυξη

Στη LAMDA Development έχετε τη δυνατότητα να αναπτύξετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ενισχύσετε δυναμικά την προσωπική σας πρόοδο μέσω ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. 

Συμπερίληψη

Δημιουργούμε μια κουλτούρα συμπερίληψης στη διαμόρφωση των ομάδων της εταιρείας, ενώ προωθούμε την εκπροσώπηση διαφορετικών κοινοτήτων με στόχο τη δημιουργία μιας εικόνας που αντικατοπτρίζει τον κόσμο γύρω μας.

Εικόνα
Group 37094.png
725
εργαζόμενοι
12.158
ώρες εκπαίδευσης
>7Κ
θέσεις εργασίας που υποστηρίζονται

Προωθούμε την ισότητα

Υποστηρίζουμε την ισορροπία μεταξύ των φύλων στον χώρο εργασίας αξιοποιώντας την πολυμορφία των δεξιοτήτων τους.

Εικόνα
blue_dot_for_numbers
54,76
%
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Εικόνα
blue_dot_for_numbers
45,24
%
ΑΝΤΡΕΣ

Κατανομή των εργαζομένων βάσει του εκπαιδευτικού τους προφίλ

Αξιοποιούμε την ποικιλομορφία των εκπαιδευτικών υποβάθρων των εργαζομένων μας, δημιουργώντας μια ομάδα με ευρεία γκάμα γνώσεων και προσόντων.

Εικόνα
blue_dot_for_numbers
19
%
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Εικόνα
blue_dot_for_numbers
34
%
ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Εικόνα
blue_dot_for_numbers
47
%
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔEΣ

Ο κόσμος της LAMDA Development

Γίνετε μέρος μιας εταιρείας που προάγει την καινοτομία και τη βιωσιμότητα. 

Στη LAMDA Development πιστεύουμε ότι η συνεργασία, η ομαδικότητα και η εξειδίκευση οδηγούν στην επίτευξη των στόχων μας: Να συμβάλλουμε θετικά στην κοινωνία και να συνεισφέρουμε σε μια καλύτερη ζωή για όλους.

img101

Προνόμια

Στη LAMDA Development αναγνωρίζουμε την αξία κάθε εργαζομένου και υιοθετούμε μεθόδους υποστήριξης και ανταμοιβής. Δημιουργούμε κίνητρα, προσφέρουμε παροχές, προγράμματα και πόρους που επιβραβεύουν την αποδοτικότητα και την αφοσίωση.

Group 37032.png

Μια μέρα στη LAMDA

Η μέρα μας περιλαμβάνει δημιουργία, υπολογισμούς, έρευνα, πειραματισμούς, brainstorming και επικοινωνία, τόσο με διάφορες ομάδες εντός της εταιρείας, όσο και με συνεργάτες και προμηθευτές από την Ελλάδα και από το εξωτερικό.

img01

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη & Συμμετοχή στα Κοινά

Συμμετέχουμε και διοργανώνουμε συστηματικά συλλογικές δράσεις στις περιοχές όπου δραστηριοποιούμαστε διασφαλίζοντας ότι η παρουσία μας έχει θετικό αντίκτυπο στις τοπικές κοινωνίες και το περιβάλλον. 

Οι θέσεις εργασίας στη LAMDA Development

Εργαστείτε στη LAMDA Development, την εταιρεία που χτίζει το αύριο. Αναζητούμε επαγγελματίες με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, αλλά κυρίως ανθρώπους που ονειρεύονται να δημιουργήσουν ένα νέο μέλλον.

Δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας: