ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγκλόνισε η Συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου!

Πλημμύρισε με μουσική, φως και κόσμο, ο εμβληματικός χώρος του πρώην Διεθνούς Αερολιμένα, με μια ανεπανάληπτη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου.

Η Lamda Development εγκαινίασε το νέο θεσμό πολιτιστικών εκδηλώσεων

«Τhe Ellinikon Moments»

 

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022. Η Lamda Development διοργάνωσε στο The Ellinikon μια φαντασμαγορική βραδιά με μουσικές και τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε από τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο.

Η συναυλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής διοργανώθηκε στο πλαίσιο του νέου θεσμού πολιτιστικών εκδηλώσεων «Τhe Ellinikon Moments» που εγκαινίασε η εταιρεία.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Lamda και γέμισε το χώρο του πρώην Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, που 21 χρόνια από το κλείσιμό του, έλαμψε και πάλι, πλημμύρισε φως, κόσμο και μελωδίες.

Στο διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης των αεροπλάνων, εκεί από όπου ξεκινούσαν τα ταξίδια στον κόσμο, η λαμπερή Ηρώ Σαΐα με το κέφι και την αισθαντική φωνή της, ξεσήκωσε το κοινό.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση της Lamda Development, για μία συναυλία στον εμβληματικό τούτο χώρο όπου το παρελθόν της Αθήνας συναντά το μέλλον του The Ellinikon. Tα τραγούδια και η μουσική θα μας ταξιδέψουν και θα μας ενώσουν σε ένα κοινό όραμα για ένα καλύτερο αύριο».

Η συναυλία που ήταν δωρεάν, ήταν μια προσφορά της Lamda Development στους πολίτες. Το κοινό ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόσκληση της εταιρείας αγκαλιάζοντας το νέο θεσμό «The Ellinikon Moments».