Διεθνής Εκθεση MAPIC

Πέμπτη 06 Νοεμβρίου 2003

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο όμιλος εταιρειών LAMDA Development συμμετέχει στη διεθνή έκθεση Retail Real Estate των Κανών


Η LAMDA Development συμμετέχει και φέτος στη διεθνώς αναγνωρισμένη έκθεση retail real estate στο Palais des Festivals των Κανών. Η φετινή έκθεση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 19 και 21 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή των σημαντικότερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται διεθνώς στον κλάδο του Retail Real Estate.

Η LAMDA Development θα αποτελέσει και φέτος τη μόνη ελληνική εταιρεία που θα έχει παρουσία με δικό της περίπτερο στην έκθεση της MAPIC, η οποία αποτελεί το σημαντικότερο ραντεβού των επαγγελματιών του χώρου του retail real estate και η οποία το 2002 φιλοξένησε πάνω από 6.000 συμμετέχοντες από 56 χώρες. Στο περίπτερο της LAMDA Development, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με στελέχη της εταιρείας, αλλά και να ενημερωθούν για τα σπουδαιότερα έργα που αναπτύσσει την παρούσα χρονική περίοδο.

Κατά τη διάρκεια της MAPIC, τα στελέχη της LAMDA Development πρόκειται να πραγματοποίησαν προσωπικές συναντήσεις με επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο με αντικείμενο νέες επενδύσεις καθώς και την εκμετάλλευση όσων βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η MAPIC (“Marche International de l’ Implantation Commerciale et de la Distribution) ιδρύθηκε το 1995 για να συμπληρώσει την ετήσια έκθεση MIPIM (“Marche International des Professionnels de l’ Immobilier”) που αφορά στον ευρύτερο χώρο του real estate και πραγματοποιείται στις Κάνες κάθε Μάρτιο από το 1990.

Προς τους συντάκτες:

Όμιλος εταιρειών LAMDA Development

Η LAMDA Development, εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, είναι εταιρεία συμμετοχών που επενδύει στην ανάπτυξη επίγειων, θαλάσσιων και εναέριων υποδομών. Συνδυάζοντας την επιχειρηματική δύναμη, τη διεθνή εμπειρία και εξει­δικευμένη διαχείριση, τις ισχυρές στρατηγικές συμμαχίες (Bilfinger Berger, Deutsche Bank, EFG Bank Group, Hochtief, Sonae Imobiliaria, Strabag, Swissport International), την επιχειρηματική αξιοπιστία και την οικονομική δύναμη του Ομίλου Λάτση, η LAMDΑ Development διαμορφώνει τους επιχειρηματικούς τομείς, στους οποίους δραστηριοποιείται, αναπτύσσει σημαντικές συμμαχίες και εξασφαλίζει κερδοφορία, τόσο για τους πελάτες όσο και τους μετόχους της.

Ο όμιλος εταιρειών LAΜDΑ Development παρέχει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Εστιάζει τις δραστηριότητές της σε αναπτυσσόμενους επιχειρηματικούς τομείς που αλληλοσυμπληρώνονται, όπως το real estate, ο τουρισμός, οι επίγειες και εναέριες υποδομές και οι ναυπηγοεπισκευαστικές εργασίες. Σήμερα, η LAΜDΑ Development ανταποκρίνεται με επιτυχία στις νέες προκλήσεις. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004, η απελευθέρωση των αγορών, η είσοδος της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, η ευρωπαϊκή ενοποίηση, προσφέρουν γόνιμο έδαφος για να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της στην Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες και να διαδραματίσει έναν ηγετικό ρόλο στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Προς τους Συντάκτες:

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στη CIVITAS,
Νεκταρία Μητράκου, 210 6852400 (εσωτ.230)