Διευρύνεται η διοικητική ομάδα της LAMDA Development. Διακεκριμένο στέλεχος στο δυναμικό της LAMDA Shipyards S.A.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της LAMDA Shipyards S.A., εταιρεία στην οποία η LAMDA Development συμμετέχει με ποσοστό 75%, ανακοινώνει την πρόσληψη ενός διακεκριμένου στελέχους: του κ. Μάριου Α. Στεργίου στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας.

Ο κ. Μ. Στεργίου μετακινείται από τη θέση του Διευθυντή Νέων Κατασκευών της Royal Caribbean Cruise Line and Celebrity Cruises όπου ηγείτο της ομάδας επίβλεψης για τη ναυπήγηση των υπερωκεάνιων κρουαζιερόπλοιων της σειράς Millennium, για να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα διοίκησης της ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΕΛΛΑΣ Ναυπηγεία. Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, 46 ετών σήμερα, έχει διατελέσει μεταξύ άλλων Τεχνικός Διευθυντής της Royal Cruise Line καθώς και Αναπληρωτής Διευθυντής Νέων Κατασκευών στα ναυπηγεία Ελευσίνας.

Με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του κ. Στεργίου, ο κ. Α. Καφφάς, Οικονομικός Διευθυντής της LAMDA Development και μέλος του Δ.Σ. της LAMDA Shipyards S.A., δήλωσε: «Στα πλαίσια της υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων και της ανάπτυξης του ομίλου της LAMDA Development, η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού σε κάθε μία από τις θυγατρικές του ομίλου είναι πρωταρχική μας προτεραιότητα. Η ένταξη στο δυναμικό της ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΕΛΛΑΣ ενός κορυφαίου στελέχους της ναυτιλίας που συνδυάζει τη διεθνή εμπειρία και τη σύγχρονη τεχνογνωσία είναι η καλύτερη δυνατή εξέλιξη για την εταιρεία και τον όμιλο αυτή την περίοδο. Πιστεύουμε ότι η επιλογή του κ. Στεργίου δίνει νέα πνοή στην LAMDA Shipyards S.A. και εγγυάται τη συνέχιση της δυναμικής μας πορείας».