Εγκαίνια για το κτίριο «Σισίνη 18», τη νέα έδρα του ΕΔΟΕΑΠ

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2003

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκαίνια για το κτίριο «Σισίνη 18», τη νέα έδρα του ΕΔΟΕΑΠ

Δημοσιογραφική πνοή στο κτίριο που ανέπτυξε ο Όμιλος εταιρειών της LAMDA Development


Με αφορμή την τελετή εγκαινίων του κτιρίου επί της οδού Σισίνη, το οποίο αποτελεί τη νέα έδρα του ΕΔΟΕΑΠ (Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης), ο Όμιλος εταιρειών της LAMDA Development που ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του κτιρίου, απευθύνει τις θερμότερες ευχές του στον Οργανισμό και τα μέλη του. Επιπλέον, εκφράζει την πεποίθηση πως η μετεγκατάσταση του Οργανισμού στο υπερσύγχρονο αυτό κτίριο θα σηματοδοτήσει μία νέα περίοδο στήριξης της δημοσιογραφικής οικογένειας.

Το κτήριο «Σισίνη 18» αναπτύχθηκε από τη LAMDA Estate Development, (100% θυγατρική του Ομίλου εταιρειών της LAMDA Development) και πωλήθηκε στον ΕΔΟΕΑΠ το Φεβρουάριο του 2002. Περιλαμβάνει χώρους συνολικής επιφάνειας 5.000 τ.μ. και αποτελείται από ισόγειο και έξι ορόφους, με τρία επίπεδα υπόγειων χώρων στάθμευσης.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του πραγματοποιήθηκαν με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, με αποτέλεσμα το «Σισίνη 18» να συνδυάζει μοντέρνα σχεδίαση και λειτουργικότητα, με πρόσοψη από πλήρως μονωμένο αλουμίνιο και γυαλί και μέγιστη ασφάλεια, εξαιτίας της αντισεισμικής του κατασκευής. Επιπλέον, προσφέρει ιδιαίτερα εύκολη πρόσβαση, εφόσον βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο ξενοδοχείο Athens Hilton, σε πολύ μικρή απόσταση από το σταθμό του μετρό «Μέγαρο Μουσικής» και τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Σήμερα, το κτίριο στεγάζει πρότυπα ιατρεία και εργαστήρια, τα οποία προσφέρουν στους ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ ολοκληρωμένες και έγκυρες ιατρικές υπηρεσίες και είναι στελεχωμένα με άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Στο κτίριο στεγάζονται, επίσης, και τα γραφεία των διοικητικών υπηρεσιών του ΕΔΟEAΠ.

Προς τους συντάκτες:

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στη CIVITAS,
κα Πανδώρα Λυκούρη (τηλ. 210 6835403)