Έχει ήδη πωληθεί το 50% των κατοικιών του Lake View Condominium, στη Ρουμανία

Τρίτη, 4 Μαΐου 2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έχει ήδη πωληθεί το 50% των κατοικιών του Lake View Condominium της LAMDA OLYMPIC Srl στη Ρουμανία


Η LAMDA OLYMPIC Srl προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή οικιστική πρόταση στον τομέα των ακινήτων στη Ρουμανία

Βουκουρέστι, Ρουμανία – Η LAMDA OLYMPIC Srl ανακοίνωσε ότι το 50% των διαμερισμάτων του συγκροτήματος Lake View Condominium στο Βουκουρέστι έχει ήδη πωληθεί από τον Απρίλιο του 2004. Αναγνωρισμένο από την αγορά ακινήτων της Ρουμανίας ως το «Σημαντικότερο Οικιστικό Έργο», το Lake View Condominium προσφέρει μια πραγματικά μοναδική οικιστική πρόταση (Το Lake View Condominium τιμήθηκε με το βραβείο του « Σημαντικότερου Οικιστικού Έργου» στο Βουκουρέστι, στο πλαίσιο του συνεδρίου «Home & Office – Building Success» και “Awards Gala for Excellence”, το οποίο διοργάνωσε η ρουμανική εφημερίδα Bucharest Business).

Ο φορέας του έργου, η LAMDA OLYMPIC Srl, αποτελεί ισχυρή κοινοπραξία με συμμετοχή 50% - 50% των εταιρειών LAMDA Development και της Τεχνικής Ολυμπιακής. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην αγορά των ακινήτων της Ρουμανίας από το 2002.

Από το 2002 που ξεκίνησαν οι εργασίες, η επένδυση προχωρά με σταθερούς ρυθμούς και οι πωλήσεις συνεχίζονται, με μέσο όρο (πωλήσεων) που φτάνει τα 4 - 5 διαμερίσματα το μήνα. Ακολουθώντας με συνέπεια το αρχικό χρονοδιάγραμμα, η ολοκλήρωση του Lake View Condominium έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2004, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι $20 εκατομμύρια.

Η στρατηγική τοποθεσία του έργου, ανάμεσα στις λίμνες Herastrau και Floreasca, προσφέρει στους κατοίκους του Lake View Condominium ένα μοναδικό προνόμιο: να απολαμβάνουν έναν συνδυασμό φυσικής ομορφιάς, έχοντας παράλληλα εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης καθώς και στο διεθνές αεροδρόμιο Otopeni.

Για πρώτη φορά, οι πολίτες της Ρουμανίας έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν κατοικίες που συνδυάζουν αρμονικά την πρωτοποριακή λειτουργικότητα, την απόλυτη ασφάλεια, την άνεση και την πλήρη ανεξαρτησία.

Το Lake View Condominium είναι ένα μοναδικό οικιστικό έργο που περιστοιχίζεται από 5.200 τ.μ. εκτάσεων πρασίνου. Οι ενοικιαστές μπορούν να απολαμβάνουν ευρύ φάσμα ειδικών εγκαταστάσεων που περιλαμβάνει: θερμαινόμενη πισίνα 263 τ.μ. με συστήματα υποβρύχιου φωτισμού, φιλτραρίσματος και ανακύκλωσης του νερού, αθλητικές εγκαταστάσεις, πλακόστρωτους πεζόδρομους, μια πρότυπη παιδική χαρά, καθώς και ένα mini-market. Το συγκρότημα παρέχει επίσης περισσότερες από 100 υπόγειες θέσεις στάθμευσης, καθώς και αυτόματη αυτόνομη θέρμανση και κεντρικά συστήματα συναγερμού και ασφαλείας για κάθε διαμέρισμα.

Τέλος, στους κατοίκους του Lake View Condominium θα προσφέρονται οι εξειδικευμένες υπηρεσίες εταιρείας διαχείρισης ακινήτων, η οποία θα φροντίζει για την καθημερινή ασφάλεια και καθαριότητα, την εύρυθμη λειτουργία των ακινήτων καθώς και τη συνεχή συντήρηση του κτιρίου.

LAMDA Development

Η LAMDA Development, εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, είναι εταιρεία συμμετοχών που επενδύει στην ανάπτυξη επίγειων, θαλάσσιων και εναέριων υποδομών. Συνδυάζοντας την επιχειρηματική δύναμη, τη διεθνή εμπειρία και εξει­δικευμένη διαχείριση, τις ισχυρές στρατηγικές συμμαχίες (Bilfinger Berger, Deutsche Bank, EFG Bank Group, Hochtief, Sonae Imobiliaria, Strabag, Swissport International), την επιχειρηματική αξιοπιστία και την οικονομική δύναμη του Ομίλου Λάτση, η LAMDΑ Development διαμορφώνει τους επιχειρηματικούς τομείς, στους οποίους δραστηριοποιείται, αναπτύσσει σημαντικές συμμαχίες και εξασφαλίζει κερδοφορία, τόσο για τους πελάτες όσο και τους μετόχους της.

Ο όμιλος εταιρειών LAΜDΑ Development παρέχει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Εστιάζει τις δραστηριότητές του σε αναπτυσσόμενους επιχειρηματικούς τομείς που αλληλοσυμπληρώνονται, όπως το real estate, ο τουρισμός, οι επίγειες και εναέριες υποδομές και οι ναυπηγοεπισκευαστικές εργασίες. Σήμερα, η LAΜDΑ Development ανταποκρίνεται με επιτυχία στις νέες προκλήσεις. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004, η απελευθέρωση των αγορών, η είσοδος της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, η ευρωπαϊκή ενοποίηση, προσφέρουν γόνιμο έδαφος για να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της στην Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες και να διαδραματίσει έναν ηγετικό ρόλο στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Προς τους Συντάκτες:

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στη CIVITAS,

Νεκταρία Μητράκου, 210 6835404; [email protected]
Ελπίδα Ταχμιτζάκη, 210 6852400 (εσωτ. 229); [email protected]