Ενισχύεται η διοικητική ομάδα της LAMDA Development

Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενισχύεται η διοικητική ομάδα της LAMDA Development

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης Ακινήτων


Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του ομίλου εταιρειών της LAMDA Development, η Διοίκηση της εταιρείας προχώρησε στην πρόσληψη του κ. Γιώργου Παπαγεωργίου στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης Ακινήτων της LAMDA Development. O κ. Παπαγεωργίου αναλαμβάνει τη διεύθυνση και το συντονισμό του συνόλου των επενδύσεων ανάπτυξης ακινήτων του ομίλου εταιρειών της LAMDA Development.

Ο κ. Γ. Παπαγεωργίου είναι πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ και διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο της ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων, στη διεύθυνση μεγάλων έργων, στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και στη χρηματοοικονομική διοίκηση. Ο κ. Παπαγεωργίου έχει διατελέσει στέλεχος της ΑΕΓΕΚ και της ΑBAΞ, όπου υπήρξε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου επί 15 έτη, Διευθύνων Σύμβουλος του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης», Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΡΟΕΤ (θυγατρική της J&P ΑΒΑΞ), καθώς και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της J&P Development.

Η ενίσχυση της διοικητικής ομάδας της LAMDA Development εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της εταιρείας για περαιτέρω διείσδυση στους τομείς ανάπτυξης ακινήτων, υποδομών και πρωτοπόρων υπηρεσιών υψηλής ποιότητος, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η LAMDA Development συνεχίζει σταθερά την υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος, ύψους €700 εκατομμυρίων, μέρος του οποίου έχει ήδη υλοποιηθεί με επιτυχία, ενώ το υπόλοιπο αναμένεται να ολοκληρωθεί τη διετία 2004 – 2005.

Προς τους συντάκτες:

LAMDA Development

Η LAMDA Development, εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, είναι εταιρεία συμμετοχών που επενδύει στην ανάπτυξη επίγειων, θαλάσσιων και εναέριων υποδομών. Συνδυάζοντας την επιχειρηματική δύναμη, τη διεθνή εμπειρία και εξει­δικευμένη διαχείριση, τις ισχυρές στρατηγικές συμμαχίες (Bilfinger Berger, Deutsche Bank, EFG Bank Group, Hochtief, Sonae Imobiliaria, Strabag, Swissport International), την επιχειρηματική αξιοπιστία και την οικονομική δύναμη του Ομίλου Λάτση, η LAMDΑ Development διαμορφώνει τους επιχειρηματικούς τομείς, στους οποίους δραστηριοποιείται, αναπτύσσει σημαντικές συμμαχίες και εξασφαλίζει κερδοφορία, τόσο για τους πελάτες όσο και τους μετόχους της.

Ο όμιλος εταιρειών LAMDA Development παρέχει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και ανταγωνιστικές τιμές. Εστιάζει τις δραστηριότητές του σε αναπτυσσόμενους επιχειρηματικούς τομείς που αλληλοσυμπληρώνονται, όπως το real estate, ο τουρισμός, οι επίγειες και εναέριες υποδομές και ναυπηγοεπισκευαστικές εργασίες. Με χαρτοφυλάκιο έργων ανάπτυξης ακινήτων επιφάνειας 500.000 τ.μ. εντός και εκτός Ελλάδος, η LAMDA Development συνεχίζει σταθερά την υλοποίηση του, ύψους €700 εκατομμυρίων, επενδυτικού προγράμματος της, μέρος του οποίου έχει ήδη υλοποιηθεί με επιτυχία, ενώ το υπόλοιπο αναμένεται να ολοκληρωθεί τη διετία 2004 – 2005.

Σήμερα, η LAΜDΑ Development ανταποκρίνεται με επιτυχία στις νέες προκλήσεις. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004, η απελευθέρωση των αγορών, η είσοδος της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, η ευρωπαϊκή ενοποίηση, προσφέρουν γόνιμο έδαφος για να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της στην Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες και να διαδραματίσει έναν ηγετικό ρόλο στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Προς τους Συντάκτες:

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στη CIVITAS,

Πανδώρα Λυκούρη, 210 6835403, 6946 502944, [email protected]
Νεκταρία Μητράκου, 210 6835404, 6942 494617, [email protected]