Η ΉΛΙΔΑ σας ανοίγει...το σπίτι της!

Τρίτη 23 Μαρτίου 2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΄ΗΛΙΔΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ … ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!
Η πρώτη κατοικία της Ήλιδας παρουσιάζεται στο κοινό.


Παρουσιάζεται, πλέον επίσημα στο κοινό και τους δυνητικούς αγοραστές το πρώτο διαμέρισμα – πιλότος του συγκροτήματος κατοικιών της ΉΛΙΔΑΣ. Είναι πλήρως επιπλωμένο, έτσι ώστε οι επισκέπτες κατά την περιήγηση τους, να αντιλαμβάνονται τις διαστάσεις και τις δυνατότητες του χώρου και να φαντάζονται τα δικά τους έπιπλα και τη δική τους διακόσμηση στα δωμάτια.

Τα υψηλών προδιαγραφών διαμερίσματα της ΄ΗΛΙΔΑΣ, παρέχουν στον ιδιοκτήτη πληθώρα παροχών με στόχο ιδανικές συνθήκες διαβίωσης μιας σύγχρονης οικογένειας.

Η εσωτερική διαρρύθμιση των διαμερισμάτων προβλέπει ευρύχωρους, διαμπερείς χώρους, τζάκι, μεγάλα υπνοδωμάτια, μπάνια με υποδοχή υδρομασάζ (κατ' επιλογή), WC με douche, μοντέρνες κουζίνες. Παρέχεται επίσης, η δυνατότητα σύνδεσης κάθε διαμερίσματος με κεραία καλωδιακής τηλεόρασης.

Οι προδιαγραφές για τους κατοίκους περιλαμβάνουν ιδιόχρηστους χώρους, μεγάλους ημιυπαίθριους χώρους και βεράντες με απρόσκοπτη θέα.

Τα συστήματα αυτόνομης θέρμανσης, αυτόνομου κλιματισμού με αεραγωγούς και στόμια, η εγκατάσταση φυσικού αερίου, η εγκατάσταση electro boiler 150L με ηλεκτρική λειτουργία κατά βούληση, οι υπόγειοι χώροι στάθμευσης και οι αποθηκευτικοί χώροι αποτελούν ορισμένες μόνο από τις παροχές του πρότυπου αυτού οικιστικού συγκροτήματος.

Αναλυτικότερα, όσον αφορά στις προδιαγραφές κατασκευής:

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ , ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Βάση μελέτης που διεξήχθη από εξειδικευμένο γραφείο ηλεκτρομηχανολογικών μελετών, εκτελούνται οι εγκαταστάσεις ύδρευσης, αυτόνομης θέρμανσης και κλιματισμού. Το σύστημα κλιματισμού λειτουργεί τόσο με στόμια και κανάλια αεραγωγών όσο και με αυτόνομα κλιματιστικά σώματα.

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Όλα τα είδη υγιεινής είναι από υαλώδη πορσελάνη τύπου IDEAL STANDARD, ενώ οι μπαταρίες (βρύσες) είναι ορειχάλκινες, επισμαλτωμένες μιας λαβής τύπου OTTONE-MELODA.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Τα εσωτερικά κουφώματα διαθέτουν κάσες και αρμοκάλυπτρα από ξυλεία λευκή τύπου Σουηδίας Α’ ποιότητας, βαμμένες με λάκα σε χρωματισμούς επιλογής του αρχιτέκτονα.

Τα εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου βαρέως τύπου διαθέτουν θερμομονωτικά διπλά κρύσταλλα, ρολά αλουμινίου και σίτες.

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

Έχει προβλεφθεί η εγκατάσταση υδραυλικών ανελκυστήρων τελευταίας τεχνολογίας. Τα δάπεδα των κοινόχρηστων χώρων είναι, ως επί το πλείστον, από μάρμαρο Καβάλας.

Τα διαμερίσματα θα διατεθούν προς πώληση σε φάσεις. Στην πρώτη φάση, που έχει ήδη ξεκινήσει, περιλαμβάνoνται 83 διαμερίσματα και στις τέσσερις γειτονιές

Λίγα λόγια για την Ήλιδα

Η ΉΛΙΔΑ είναι το νέο φιλόξενο, ήπια δομημένο, καταπράσινο και λειτουργικό προάστιο, το οποίο αναπτύσσεται ανάμεσα στη Λεωφόρο Κηφισίας, την Αττική Οδό και τις γραμμές του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου, δίπλα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η ΉΛΙΔΑ αποτελείται από πέντε πεζοδρομημένες γειτονιές με 4 ή 5 τριώροφα κτίρια, οι οποίες παρατάσσονται σε μορφή πετάλων, σχηματίζοντας ξεχωριστά οικοδομικά τετράγωνα.

Η κάθε γειτονιά έχει το δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα που διαμορφώνεται από τη χρήση διαφορετικών υλικών κατασκευής και διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου, όπως πέτρα, χαλίκι, χώμα ή πλακόστρωση καθώς και από την επιλογή διαφορετικής φύτευσης.

Το κάθε κτίριο διαθέτει δικό του υπόγειο χώρο στάθμευσης, όπου η κίνηση των αυτοκινήτων από και προς αυτόν πραγματοποιείται μέσω υπόγειων διόδων, καθώς και αποθηκευτικό χώρο.

Επιπλέον, η αρκετά μεγάλη απόσταση που μεσολαβεί μεταξύ των κτιρίων, 60-70 μέτρα (άνοιγμα πετάλου), ενισχύει την αίσθηση της ανεξαρτησίας.

Η ΉΛΙΔΑ αναπτύσσεται από την LAMDA Olympia Village, θυγατρική της LAMDA Development.

Πληροφορίες σχετικά με το νέο προάστιο, είναι διαθέσιμες στη δικτυακή διεύθυνση www.lamdaolympiavillage.gr