Η LAMDA Development για 2η συνεχή χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Real Estate 2001

Η LAMDA Development ενισχύει για δεύτερη συνεχή χρονιά με την παρουσία της τη διεξαγωγή τoυ «2nd Real Estate International Property & Development Exhibition & Conference» που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 έως τις 31 Οκτωβρίου 2001 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Στόχος του συνεδρίου μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση είναι να φέρει ξανά σε επαφή τους φορείς, τα στελέχη και τις επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ακινήτων, και να δώσει έμφαση στο διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης, καθιστώντας την Αθήνα σημείο αναφοράς για την περιοχή των Βαλκανίων και πόλο έλξης νέων ευκαιριών στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η LAMDA Development θα συμμετέχει στις ενότητες των ομιλητών με τον κ. Παναγιώτη Νικολάου, Development Director της LAMDA Estate Development S.A. (100% συμμετοχή της LAMDA Development), εταιρεία ανάπτυξης και αξιοποίησης ακινήτων, η οποία δραστηριοποιείται στη διαχείριση έργων (Project Management), τη διαχείριση κατασκευής (Construction Management), την ανάπτυξη έργων (Project Development) και την παροχή συναφών υπηρεσιών. Ο κος Π. Νικολάου θα μιλήσει για τις σύγχρονες τάσεις στην ανάπτυξη της ελληνικής και διεθνούς αγοράς ακινήτων, προσφέροντας στους παρευρισκομένους στοιχεία από την πολύτιμη εμπειρία του, σε ένα χώρο που σηματοδοτείται από συνεχείς εξελίξεις ιδιαίτερα εν’ όψη της εισόδου της χώρας μας στην Ευρωζώνη.

Ο όμιλος εταιρειών LAMDA Development προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικότητας στους πελάτες της και με την υποστήριξή της στη διεξαγωγή του Real Estate 2001 αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι λειτουργεί ως αρωγός στην ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς ακινήτων.