Η LAMDA Development χορηγός του παγκόσμιου πρωταθλήματος beach volley "Challenger"

ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
-

H LAMDA Development χορήγησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα “Challenger” ΕΒΓΑ 2001, το οποίο διεξήχθη στις αρχές Ιουλίου στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Το πρωτάθλημα διοργάνωσε ο δήμος Ξυλοκάστρου σε μια προσπάθεια ανάδειξης του αθλήματος αλλά και της περιοχής σε ένα από τα πιο σημαντικά τουριστικά θέρετρα. Την προσπάθεια αυτή στήριξε με τη χορηγία της η LAMDA Development, η οποία μέσω της θυγατρικής της LAMDA Estate Development S.A., δραστηριοποιείται στην περιοχή αναπτύσσοντας ένα τουριστικό συγκρότημα 200 διαμερισμάτων στο Ξυλόκαστρο προϋπολογισμού 4 δισ. δρχ.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του έργου είναι η τοποθεσία του, καθώς συνορεύει με την ιδιοκτησία του δήμου Ξυλοκάστρου στην οποία πρόσφατα δημιουργήθηκαν γήπεδα αθλοπαιδιών, όπου και πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα, και μια μαρίνα για σκάφη αναψυχής.

H LAMDA Development, δεδομένης της ενεργής δραστηριοποίησής της στην περιοχή αλλά και της ιδιαίτερης έμφασης που δίνει στο αθλητικό πνεύμα, αναγνωρίζει τη σημασία της διοργάνωσης τέτοιων αθλητικών εκδηλώσεων για την τοπική κοινότητα, στηρίζει το δήμο Ξυλοκάστρου στην προσπάθειά του και συγχαίρει το Δήμαρχο κ. Δημήτριο Σκούρα καθώς και τους αθλητές που συμμετείχαν στη δημιουργία μιας τόσο άρτιας διοργάνωσης.