Η LAMDA Development χορηγός του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Beach Soccer "European Golden League"

ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
-

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2002

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η LAMDA Development χορηγός του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Beach Soccer "European Golden League"

H LAMDA Development χορήγησε τους τελικούς αγώνες της 5ης φάσης του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος beach soccer "European Golden League", οι οποίοι διεξήχθησαν στις 20 & 21 Ιουλίου στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.


Μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου, έφτασαν στη χώρα μας την Παρασκευή 19 Ιουλίου, προκειμένου να συμμετάσχουν στην 5η φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Beach Soccer. Ανάμεσα τους, μερικά μόνο από τα αστέρια παγκόσμιας εμβέλειας που εκπροσώπησαν τις εθνικές ομάδες της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας και της Ελλάδας είναι και οι Μανουέλ Αμορός, Μπρούνο Μπελόν, Στέφανο Τακόνι και Ρούι Μπάρος και φυσικά οι δικοί μας Δημήτρης Σαραβάκος, Νίκος Βαμβακούλας και ο Κυριάκος Καραταϊδης.

Τους τελικούς αγώνες του πρωταθλήματος διοργάνωσε ο δήμος Ξυλοκάστρου σε μια προσπάθεια ανάδειξης του αθλήματος, αλλά και της περιοχής σε ένα από τα πιο σημαντικά τουριστικά θέρετρα. Την προσπάθεια αυτή στήριξε με τη χορηγία της η LAMDA Development, η οποία μέσω της θυγατρικής της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Α.Ε., δραστηριοποιείται στην περιοχή αναπτύσσοντας ένα τουριστικό συγκρότημα 200 διαμερισμάτων στο Ξυλόκαστρο προϋπολογισμού 4 δισ. δρχ.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του έργου είναι η τοποθεσία του, καθώς συνορεύει με την ιδιοκτησία του δήμου Ξυλοκάστρου στην οποία πρόσφατα δημιουργήθηκαν γήπεδα αθλοπαιδιών, όπου και πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα, και μια μαρίνα για σκάφη αναψυχής.

H LAMDA Development, δεδομένης της ενεργής δραστηριοποίησής της στην περιοχή αλλά και της ιδιαίτερης έμφασης που δίνει στο αθλητικό πνεύμα, αναγνωρίζει τη σημασία της διοργάνωσης τέτοιων αθλητικών εκδηλώσεων για την τοπική κοινότητα, στηρίζει το δήμο Ξυλοκάστρου στην προσπάθειά του και συγχαίρει το Δήμαρχο κ. Δημήτριο Σκούρα καθώς και τους αθλητές που συμμετείχαν στη δημιουργία μιας τόσο άρτιας διοργάνωσης.

Προς τους Συντάκτες:

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στη CIVITAS,
Πανδώρα Λυκούρη 6852400 (εσωτ.203), 6835 403