Η LAMDA Development και η Swissport LAMDA Hellas χορηγοί έκθεσης φωτογραφίας του Μουσείου Μπενάκη

Η LAMDA Development και η κατά 50% θυγατρική της Swissport Lamda Hellas χορηγούν τη σημαντική έκθεση “Δύο Ελβετοί αρχαιολόγοι φωτογραφίζουν την Ελλάδα – Waldemar Deonna και Paul Collart 1904-1939” που συνδιοργανώνουν το Μουσείο Μπενάκη, η Ελβετική Αρχαιολογική Σχολή στην Ελλάδα, το Ινστιτούτο Αρχαιολογίας και Αρχαίας Ιστορίας της Λωζάννης και το Τελλόγλειο Ίδρυμα.

Η έκθεση, που λαμβάνει χώρα στο Μουσείο Μπενάκη, ξεκίνησε στις 16 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 14 Απριλίου. Περιλαμβάνει τις φωτογραφίες των Waldemar και Collart, δύο φιλελλήνων, οι οποίοι μέσα από το φακό τους απαθανάτισαν κυρίως την ομορφιά των αρχαιοελληνικών μνημείων, αλλά και σκηνές από την καθημερινή ζωή.

Η LAMDA Development, με ιδιαίτερη ευαισθησία στα ζητήματα πολιτισμού και συναίσθηση του χρέους για κοινωνική προσφορά, ανέλαβε τη χορηγία αυτή και ελπίζει και με τη δική της συμβολή να συνεισφέρει στην επιτυχή διεξαγωγή της.

Παράλληλα, χορηγός της έκθεσης είναι και η Swissport LAMDA Hellas A.E., εταιρεία στην οποία η LAMDA Development συμμετέχει με 50%. Η Swissport LAMDA Hellas A.E., συνεργασία της LAMDA Development με τον ελβετικό κολοσσό Swissport International, δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια έκθεση και για τον πρόσθετο λόγο ότι η έκθεση πραγματοποιείται σε μια εποχή που ξεκινά η λειτουργία του νέου αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο οποίο θα παρέχει υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης. Η ανάληψη του έργου αυτού ακολουθεί τη δυναμική πορεία της Swissport LAMDA Hellas στην ελληνική αγορά (Ελληνικό, «Νίκος Καζαντζάκης» Ηράκλειο).

LAMDA Development A.E.

H LAMDA Development A.E. είναι μια εταιρεία συμμετοχών που δραστηριοποιείται, μέσω των θυγατρικών της, στους τομείς του real estate και της παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Είναι η πρώτη εταιρεία στη χώρα που παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών στον τομέα της επένδυσης, ανάπτυξης και αξιοποίησης ακινήτων.

Η LAMDA Development είναι εισηγμένη στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών και έχει σύνολο ιδίων κεφαλαίων 120 εκατομμύρια Euro.

Τομείς Δραστηριοποίησης

Η LAMDA Development δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς:

  • Ανάπτυξη ακινήτων απλής ή μικτής χρήσεως (εμπορικά κέντρα, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, κτίρια γραφείων, συγκροτήματα αναψυχής και θεματικά πάρκα, παραθεριστικά συγκροτήματα) στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

  • Διαχείριση και σχεδιασμός έργων με τη μέθοδο της Κατασκευής – Διαχείρισης – Μεταβίβασης Έργων (BOT projects).

  • Παροχή ευρέως φάσματος υπηρεσιών σχετικών με τη διαχείριση ακινήτων.

  • Προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε μεγάλου μεγέθους πολυτελή σκάφη αναψυχής και λοιπά πλοία.

  • Παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης αεροδρομίων.