Κοινοπραξία LAMDA Development και Sonae - Χαραγκιώνης: Χορηγός σε φιλανθρωπική πρωτοβουλία του Δήμου Πυλαίας

ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
-

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2003

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Κοινοπραξία LAMDA Development και Sonae – Χαραγκιώνης: Χορηγός σε σημαντική φιλανθρωπική πρωτοβουλία του Δήμου Πυλαίας.

Η Κοινοπραξία LAMDA Development και Sonae – Χαραγκιώνης, μέσω της ΠΥΛΑΙΑ Α.Ε., του φορέα ανάπτυξης του πρωτοποριακού εμπορικού και ψυχαγωγικού κέντρου της Θεσσαλονίκης, συμμετείχε ως χορηγός στην παρουσίαση της κολεξιόν «Καλοκαίρι 2003» του σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Πυλαίας για την ενίσχυση του έργου σημαντικών ιδρυμάτων για τη φιλοξενία και στήριξη παιδιών με ειδικές ικανότητες.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στο Kempinsky Hotel Nikopolis Thessaloniki η παρουσίαση της νέας κολεξιόν του Μιχάλη Ασλάνη «Καλοκαίρι 2003». Χορηγός ήταν η Κοινοπραξία LAMDA Development – Sonae – Χαραγκιώνης και τα έσοδα από την εκδήλωση αυτή θα διατεθούν για την ενίσχυση του σημαντικού έργου που προσφέρουν τα ιδρύματα της ΕΛΕΠΑΠ και του Κέντρου Περίθαλψης Παίδων ΚΕ.ΠΕ.Π «Aγιος Δημήτριος». Η εκδήλωση αποτέλεσε πρωτοβουλία του Δήμου Πυλαίας, ενώ το «παρών» έδωσαν σημαντικοί κοινωνικοί, πολιτικοί, οικονομικοί και επιχειρηματικοί φορείς της Θεσσαλονίκης.

Η Κοινοπραξία ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινότητας της Πυλαίας Θεσσαλονίκης υποστηρίζει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάθε πρωτοβουλία που συμβάλει στην ανάδειξη και ανάπτυξη της περιοχής, ενώ παράλληλα υποστηρίζει το έργο σημαντικών φορέων της πόλης. Το Κέντρο θα αποτελέσει το πλέον πρωτοποριακό συγκρότημα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, συνολικής έκτασης 45.000 τ.μ. Διαθέτει σούπερ-μάρκετ, πολλά εμπορικά καταστήματα, χώρους αθλοπαιδιών και πρασίνου, χώρους ψυχαγωγίας, πολυκινηματογράφους, ελληνικό πολιτιστικό χωριό και προσφέρει στον επισκέπτη ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματά του είναι η στρατηγική τοποθεσία του, η οποία κάνει εύκολη την πρόσβαση σε αυτό, τόσο από το κέντρο της πόλης όσο και από τις περιοχές των περιχώρων. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα € 100 εκατομμύρια και αναμένεται να αποπερατωθεί μέσα στο 2004.

Προς τους Συντάκτες:

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στη CIVITAS,
Πανδώρα Λυκούρη 210 6852400 (εσωτ.203), 210 6835 403
Γεωργία Ζαρκινού 210 6852400 (εσωτ.218), 210 68 35 407