Νέες αφίξεις στο Golden Hall

Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, η LAMDA Development ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με νέα εμπορικά σήματα στο Golden Hall.

Πιο συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες το εμπορικό κέντρο ενίσχυσε το μείγμα των καταστημάτων του με τo βιβλιοπωλείo Παπασωτηρίου, το πρώτο monobrand concept store, ανδρικής, γυναικείας και παιδικής ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ του εμπορικού σήματος Napapijri, το κατάστημα νεανικής ένδυσης Replay, το κατάστημα ειδών ένδυσης, καλσόν, μαγιό και αξεσουάρ μόδας Calzedonia, το κατάστημα υπόδησης Haralas, το κατάστημα γυναικείας ένδυσης και αξεσουάρ Love Boutique, το κατάστημα παιδικών ειδών και επίπλων Lifetime και το all day restaurant Nello’s.

Επιπλέον αναμένεται άμεσα η έναρξη λειτουργίας του καταστήματος γυναικείας ένδυσης και αξεσουάρ Regalinas, του καταστήματος ειδών δώρου Octopus καθώς και των αρτο-ζαχαροπλαστείων Τερκενλής.

Με την προσθήκη των παραπάνω εμπορικών σημάτων καθώς και κάποιων επιπλέον που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, η πληρότητα του Golden Hall, εξακολουθεί να αγγίζει το καθεστώς πλήρους μίσθωσης αντανακλώντας με αυτό τον τρόπο την εμπιστοσύνη των καταστηματαρχών στο εμπορικό κέντρο.