Νέες ισχυρές Αφίξεις στο Mediterranean Cosmos

Μετά την πρόσφατη εξαγορά του 100% του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos από τη LAMDA Development και την ανάληψη της διαχείρισης, το κέντρο πετυχαίνει σημαντική αναβάθμιση των εμπορικών σημάτων του με την προσθήκη εταιριών που είναι market leaders στην κατηγορία τους.

Η ισχυρή διεθνής αλυσίδα H&M υπέγραψε σύμβαση με το εμπορικό κέντρο για να λειτουργήσει μέσα στo Καλοκαίρι κατάστημα άγκυρα 1.300τμ.

Μέχρι το τέλος Απριλίου θα λειτουργήσει κατάστημα 800τμ αθλητικών ειδών INTERSPORT, υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζης Ι-ΒΑΝΚ (το δεύτερο στη χώρα μετά το Τhe Mall Athens), κατάστημα παιδικής ένδυσης DPAM, κατάστημα εσωρούχων Yamamay, ενώ η γαλλική εταιρεία νεανικής μόδας JENNYFER θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη ανοίγοντας κατάστημα 210τμ στο εμπορικό κέντρο.

Aπό το Δεκέμβριο του 2010 λειτουργούν τα καταστήματα παιδικής μόδας LAPIN HOUSE, τεχνολογίας MULTIRAMA και κινητής τηλεφωνίας Vodafone.

Εντός του 2011 αναμένεται περαιτέρω ενδυνάμωση του προιοντικού μείγματος του εμπορικού κέντρου και με επιπλέον ισχυρά εμπορικά σήματα.