Οικιστικό συγκρότημα «Αύρα»: νέα εποχή στην Κηφισιά από τη LAMDA Development

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2003

Οικιστικό συγκρότημα «Αύρα». Νέα εποχή στην Κηφισιά από τη LAMDA Development

Μοντέρνα, υψηλή και πρότυπη αισθητική στο νέο οικιστικό συγκρότημα «Αύρα» που αναπτύσσει ο Όμιλος Εταιρειών της LAMDA Development στην Κηφισιά.

Στην οδό Αύρας και Γούναρη, στην Κηφισιά, η LAMDA Estate Development (100% συμμετοχή της LAMDA Development) αναπτύσσει ένα σύγχρονο οικιστικό συγκρότημα 4.000 τ.μ.. Στόχος της επένδυσης είναι η ανάπτυξη κατοικιών μοναδικού σχεδιασμού και πρότυπης αισθητικής, οι οποίες θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες για υψηλό επίπεδο διαβίωσης και θα αποτελέσουν μία σημαντική μακροπρόθεσμη επένδυση.

Το οικιστικό έργο αναπτύσσεται σε ένα από τα τελευταία μεγάλα οικόπεδα στο Κεφαλάρι με εμβαδόν περίπου 10.000 τ.μ. Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και προχωρούν εντατικά, έχοντας ως κεντρικό άξονα τη δημιουργία ενός συγκροτήματος υψηλών προδιαγραφών και δίνοντας προτεραιότητα στα εξαιρετικής ποιότητας υλικά, τη λειτουργικότητα στη διαρρύθμιση των κατοικιών και την εναρμόνιση του κτίσματος με το γύρω χώρο.

Κατ’ επιλογήν και ύστερα από μακρόπνοο σχεδιασμό, η LAMDA Estate Development δίνει έμφαση και πρωταγωνιστικό ρόλο στους χώρους πράσινου και τη διαμόρφωση μεγάλων κήπων. Χώροι γυμναστηρίου, κοινόχρηστος κήπος 4.000 τ.μ., εσωτερικοί δρόμοι-μονοπάτια για περιπάτους και πλούσια δεντροφύτευση είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα του νέου συγκροτήματος.

Ακόμη και οι ίδιες οι κατοικίες είναι περιφερειακά αναπτυγμένες και προσανατολισμένες στο κέντρο του χώρου πράσινου. Πρόκειται για πέντε τριώροφα κτίρια που διαθέτουν διαμερίσματα με επιφάνειες από 160 έως 420 τ.μ. με 3, 4 ή 5 δωμάτια ύπνου. Επίσης, στο υπόγειο του συγκροτήματος βρίσκονται γκαράζ που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να συνδέονται άμεσα με τις πόρτες εισόδου για να μη διαταράσσει η μετακίνηση την ηρεμία του χώρου.

Επιπλέον, μοναδικό πλεονέκτημα για τους κατοίκους του οικιστικού συγκροτήματος «ΑΥΡΑ» είναι οι υπηρεσίες διαχείρισης επαγγελματικού επιπέδου με έμφαση σε αυτές της φύλαξης, καθαριότητας και συντήρησης.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και μέσα στο 2004. Το ενδιαφέρον των αγοραστών είναι ήδη ζωηρό και η LAMDA Estate Development κινείται εντατικά με στόχο την προσφορά ενός νέου, πρότυπου οικιστικού έργου που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη παρόμοιων έργων στο χώρο του real estate. Η αρχιτεκτονική μελέτη του συγκροτήματος έχει γίνει από το αρχιτεκτονικό γραφείο Φωτιάδης και Συνεργάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη CIVITAS S.A.
κ.κ. Πανδώρα Λυκούρη, τηλ. 210 68 35 403
Αλεξάνδρα Καρδάμη, τηλ. 210 68 35 404