Όμιλος εταιρειών LAMDA Development, η ελληνική εκπροσώπηση στην έκθεση MAPIC στις Κάνες.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2002

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντική η παρουσία της LAMDA Development σε διεθνούς κύρους έκθεση του retail real estate

Όμιλος LAMDA Development, η ελληνική εκπροσώπηση στην έκθεση MAPIC στις Κάνες

Ο Όμιλος εταιρειών της LAMDA Development, που δραστηριοποιείται μέσω της θυγατρικής του LAMDA Estate Development στη διαχείριση έργων (Project Management), τη διαχείριση κατασκευής (Construction Management), την ανάπτυξη έργων (Project Development) και την παροχή συναφών υπηρεσιών, σφράγισε για δεύτερη συνεχή χρονιά την επιτυχημένη παρουσία του στις Κάνες στη διεθνή έκθεση των επαγγελματιών στον τομέα του retail real estate, που πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου 2002 στο Palais des Festivals.

Η παρουσία της LAMDA Development ήταν η μοναδική ελληνική εκπροσώπηση. Το καλαίσθητο περίπτερο της εταιρείας φιλοξένησε πολλούς επισκέπτες της έκθεσης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με πολλά στελέχη* όλων των θυγατρικών του Ομίλου, αλλά και να απολαύσουν εικονική ξενάγηση στις μακέτες των δύο σπουδαιότερων έργων που αναπτύσσει την παρούσα χρονική περίοδο ο Όμιλος.

Πιο συγκεκριμένα, στο περίπτερο προβλήθηκαν το «Χωριό Τύπου» των Ολυμπιακών Αγώνων στο Μαρούσι και το Εμπορικό και Ψυχαγωγικό Κέντρο της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για δύο μεγάλα ιδιωτικά έργα που αποτελούν πρότυπα σχεδίασης και κατασκευής σύμφωνα με τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Το «Χωριό Τύπου» των Ολυμπιακών Αγώνων στο Μαρούσι, που θα αποτελέσει κέντρο φιλοξενίας πολλών δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι το πιο σημαντικό ιδιωτικό έργο ανάπτυξης ακινήτων στην Ελλάδα και αφορά στην ανάπλαση και ανάπτυξη συνολικής έκτασης 250 στρεμμάτων.

Το Εμπορικό και Ψυχαγωγικό Κέντρο της Πυλαίας αποτελεί το πρώτο έργο του είδους του στην Ελλάδα καθώς προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό εμπορικών, ψυχαγωγικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Το Κέντρο, που συνδυάζει εντυπωσιακή αρχιτεκτονική με εγκαταστάσεις αγορών και κάθε είδους ψυχαγωγίας, αναπτύσσεται σε μια έκταση 250 στρεμμάτων στα Νοτιανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της MAPIC, τα στελέχη της LAMDA Development πραγματοποίησαν προσωπικές συναντήσεις με επενδυτές από την Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική με αντικείμενο την προοπτική συνεργασίας για την ανάπτυξη νέων έργων και την εκμετάλλευση όσων βρίσκονται υπό εξέλιξη.

Η 8η διεθνής έκθεση MAPIC (“Marche International de l’ Implantation Commerciale et de la Distribution) ήταν και φέτος το σημαντικότερο ραντεβού των επαγγελματιών του χώρου του retail real estate και είχε πάνω από 6.000 συμμετέχοντες από 70 χώρες. Η MAPIC ιδρύθηκε το 1995 για να συμπληρώσει την ετήσια έκθεση MIPIM (“Marche International des Professionnels de l’ Immobilier”) που αφορά στον ευρύτερο χώρο του real estate και πραγματοποιείται στις Κάνες κάθε Μάρτιο από το 1990.

Η MAPIC έδωσε στη LAMDA Development άλλη μια ευκαιρία να αποδείξει την πρωτοπορία της στην ανάπτυξη επίγειων υποδομών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Προς τους Συντάκτες:

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στη CIVITAS,
Πανδώρα Λυκούρη 6852400 (εσωτ.203), 6835 403