Τιμητικές διακρίσεις της Lamda Development για δράσεις που στηρίζουν την ελληνική κοινωνία και οικονομία

H LAMDA Development, στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων και δράσεων που στηρίζουν την οικονομία και συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας, έλαβε πρόσφατα σειρά διακρίσεων, που αποτελούν σημαντική αναγνώριση για την εταιρεία.

Τα βραβεία αναδεικνύουν τους καίριους τομείς στους οποίους η LAMDA Development έχει εστιάσει διαχρονικά, πάντα με γνώμονα την ανάπτυξη και ποιοτική αναβάθμιση των επιχειρηματικών της πρακτικών και της προσφορά της προς το κοινωνικό σύνολο.

Συγκεκριμένα:

Corporate Superbrands - Βραβείο Κορυφαίας Εταιρικής Επωνυμίας στην Ελλάδα από το Corporate Superbrands Greece.
Επιχειρηματικά Βραβεία -Βραβείο Επενδυτικών Σχέσεων 2016 από το περιοδικό Χρήμα.
Corporate Affairs Excellence Awards – Eιδική διάκριση στην κατηγορία Έρευνα και Προγραμματισμός για τη δράση «Επικοινωνιακή καμπάνια ενημέρωσης για το Ελληνικό» από την ΕΕΔΕ.
Annual Sustainability Summit - Διάκριση για τη δράση «Διαχρονική παροχή χώρων στις εγκαταστάσεις των εμπορικών της κέντρων για τη διοργάνωση ενεργειών φορέων και ΜΚΟ» στο πλαίσιο του Annual Sustainability Summit, από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΜΒΑ International) σε συνεργασία με το Centre for Sustainability and Excellence-CSE.

Στη Lamda Development δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με συνέπεια το έργο μας ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη της κοινωνίας με πρωτότυπες και ουσιαστικές δράσεις.